ارتودنسی اورژانسی چیست؟
>>> تاریخ انشتار پست :1401/5/31
برای افرادی که تحت درمان ارتودنسی دندان هستند ممکن است گاهی اوقات به صورت خواسته یا کاملا ناخواسته مشکلاتی ایجاد شود، که نیازمند رسیدگی فوری یا توجه ویژه متخصص ارتودنسی هستند.
کدام مشکلات ارتودنسی اورژانسی نیستند؟اجازه دهید که ابتدا درباره آن دسته از مشکلاتی صحبت کنیم که مهم هستند اما نیازی به توجه یا رسیدگی فوری متخصص ارتودنسی ندارند. شما می توانید این مشکلات و موقعیت ها را در خانه مدیریت کنید و در نهایت برای معاینه و چکاپ نهایی به مطب متخصصتان مراجعه کنید.
برخی از مشکلاتی که اورژانس ارتودنسی نیستند و در خانه مدیریت می شوند عبارتند از:
· بیرون زدن سیم ارتودنسی
· احساس ناراحتی از برخورد بریس به زبان، لب ها و ساختارهای دهانی که با موم یا وکس ارتودنسی برطرف می شود.
· شل شدن، افتادن یا شکستن براکتی که در خطر قورت دادن نیست یا درد و حساسیتی ایجاد نمی کند.
· شل شدن یا افتادن انواع کش و الاستیک یا فنر ارتودنسی ثابت
· شل شدن یا افتادن دستگاه هایی مانند کواد هلیکس
متخصصان ارتودنسی معمولا در ابتدای درمان و یا در طول مدت زمان ارتودنسی طی جلسات دوره ای درباره مدیریت این مشکلات به بیماران خود اطلاعات کاملی می دهند و توضیح می دهند مشکلات نامبرده را چطور مدیریت کنند.
چه مشکلاتی اورژانس ارتودنسی هستند؟تمامی موارد زیر معمولاً نوعی اورژانسی ارتودنسی شناخته شده و نیازمند توجه ویژه هستند:
· وجود تورم در لثه، گونه یا صورت که به مرور زمان در حال بدتر شدن است. اگر تورم در حال گسترش به گردن، چشم ها و گوش ها است حتما پیش از مراجعه به مطب متخصص خود با او تماس بگیرید و این موضوع را اطلاع دهید.
· احساس درد آزار دهنده در دهان که بر توانایی خوابیدن یا تمرکز کردن تأثیر می گذارد
· شکسته شدن یا آسیب دیدن نگهدارنده ثابت ارتودنسی که استفاده از آن دردناک است و یا حتی نمی توانید آن را تحمل و استفاده کنید.
· دندان درد یا درد فک شدید با وجود مصرف مسکن و مدیریت درد در منزل
· آسیب دیدگی دستگاه ها یا دندان ها بر اثر (ضربه به دهان) که باعث درد یا مشکل شده
· شل شدن یا افتادن بخشی از بریس که در خطر بلعیده شدن است
· تجربه مشکلاتی پس از جراحی فک یا ارتوگناتیک که حتما باید جدی گرفته شود
· شکسته شدن بخشی از بریس که باعث درد یا خونریزی شده است
· درد ناشی از کاشت مینی اسکرو ارتودنسی که بهبود نمی یابد
· گم شدن یا شکسته شدن الاینر یا پلاک شفاف ارتودنسی محرک
موارد فوق همگی جزء اورژانس ارتودنسی هستند و حتی در زمان همه گیری هایی مانند ویروس کرونا باید مورد توجه فوری قرار بگیرند. بنابراین به محض مشاهده این موارد حتما با مطب متخصص خود تماس حاصل کنید.
اطلاعات بیشتر در مجله دندانپزشکی ژاله ایمپلنت
عوارض فیلر بینی چیست؟
>>> تاریخ انشتار پست :1401/5/24
در این مطلب به معایب فیلر بینی می پردازیم که عبارتند از:
حساس شدن پوست بینیامکان دارد پوست بینی شما تا حدودی حساس شود و این حساسیت هم تا زمان پایان دوران نقاهت فیلر بینی ادامه دارد و بعد از آن به کلی حساسیت بینی شما رفع می شود.
قرمز شدن پوست بینییکی از شایع ترین عوارض فیلر بینی قرمز شدن پوست بینی پس از تزریق می باشد که این قرمزی پوست پس از طی چند روز به طور خود به خود از بین خواهد رفت. در واقع این قرمز شدن پوست بینی در مقابل عمل های جراحی که افراد روی بینی انجام می دهند بسیار نا چیز می باشد، پس جای نگرانی نیست، قرمزی بینی سریعا از بین خواهد رفت.
ایجاد علائم خون مردگی روی سطح بینیاز دیگر عوارض تزریق ژل بینی، می توان ایجاد علائم خون مردگی در بینی را نام برد که این عارضه هم بعد از مدتی به کل از بین خواهد رفت و شما دیگر آن را روی بینی خود مشاهده نمی کنید. بنابراین جای نگرانی نیست، خون مردگی روی صورت به خودی خود از بین خواهد رفت.
امکان آسیب به پوست بینیاز آن جا که عمل تزریق فیلر بینی با سوزن انجام می گردد و سوزن با پوست بینی شما تماس خواهد داشت، ممکن است پوست بینی شما در اثر تزریق فیلر بینی آسیب ببیند.
نامتقارن شدن حالت بینیگاهی ممکن است حالت نامتقارنی در بینی شما به وجود بیاید که این مسئله قطعا باعث نارضایتی شما خواهد بود، اما جای نگرانی نیست. زیرا شما می توانید با مراجعه به پزشک متخصص خود ، این مسئله را با او در میان گذاشته و سریعا برای درمان آن اقدام کنید.
امکان عفونت بینیاز دیگر عوارض تزریق فیلر بینی، امکان ایجاد عفونت در بینی می باشد که در واقع این عارضه در درون بینی ایجاد می شود و ممکن است این اتفاق باعث آزار بیمار بشود. به همین دلیل اگر شما عفونتی در بینی خود مشاهده کردید باید با مراجعه به پزشک متخصص خود برای درمان آن اقدام کنید.
امکان عدم مهارت پزشکاز دیگر عواملی که می تواند سبب ایجاد عوارض فیلر بینی شود این است که شما در انتخاب پزشک خود دقت بسیار کنید و او را به خوبی بشناسید، زیرا پزشک متخصص شما مهم ترین انتخابی است که برای انجام تزریق فیلر بینی باید از آن آگاهی کافی داشته باشید. برخی از پزشکان با خریداری مواد تقلبی و بی کیفیت، معایب و عوارض زیادی را به بینی شما وارد خواهند کرد، در نتیجه بهتر است در مورد پزشک متخصص خود تحقیقات کافی را انجام بدهید، تا اطمینان حاصل کنید که تزریق فیلر شما با موفقیت انجام خواهد شد.
منبع: zibaieclub.ir
رژیم کتوژنیک چیست؟
>>> تاریخ انشتار پست :1401/5/24
رژیم غذایی کتوژنیک یک برنامه غذایی محبوب برای لاغر شدن سریع است. رژیم کتوژنیک شاید در ابتدا یک رژیم لاغری به نظر نرسد، چون یک رژیم کاهش وزن با چربی بالا وکربوهیدرات کم است!
روش کار این رژیم غذایی چطور است؟روش کار این رژیم به این صورت است که شما کالری بیشتری را از پروتئین ها و چربی ها به دست می آورید و همینطور کربوهیدرات کمتری مصرف می کنید. شما در رژیم کتو می بایست بیشتر کربوهیدراتی که هضم آنها ساده است مثل نوشابه، شکر، شیرینی و نان سفید را از برنامه غذایی خود حذف کنید.
آیا رژیم کتو خطرناک است؟رژیم های غذایی باید به غیر از کاهش وزن، روی سلامت کلی بدن اثرات مثبت بگذارند. روش کار رژیم کتو مصرف چربی ها و کاهش مصرف کربوهیدرات است که این موضوع می تواند بر روی سلامت بدن اثرات منفی بگذارد. به همین علت رژیم کتوژنیک مناسب همه افراد
این رژیم برای چه افرادی ممنوع است؟رژیم غذایی کتوژنیک برای افرادی که اضافه وزن دارند، افراد مبتلا به دیابت یا کسانی که به دنبال بهبود متابولیسم بدن خود هستند، فوق العاده است. اما برای کسانی که به طور حرفهای ورزش می کنند، افرادی که قصد ساخت عضله در بدن خود را دارند و یا هدف آنها افزایش وزن است و به دنبال رژیم چاقی هستند، مناسب نخواهد بود. رژیم غذایی کتو هم مثل تمام رژیم های غذایی دیگر زمانی تاثیر گذار خواهد بود که به طور طولانی مدت از آن پیروی کنید.
میان وعده های مناسب در رژیم کتوژنیکاگر در بین وعده های غذایی تان احساس گشنگی کردید، در ادامه مطلب نمونه های مناسبی از میان وعده ها برای کاهش وزن متناسب با رژیم کتو قرار داده ایم که می توانید از آن بهره ببرید.
· پنیر به همراه زیتون
· شکلات تلخ 90 %
· ماهی چرب یا گوشت چرب
· پنیر
· مقداری آجیل و دانه
· 1یا 2 تخم مرغ آب پز
· میلک شیک حاوی شیر بادام، کرهی بادام زمینی و پودر کاکائو
· کرفس به همراه آووکادو و سس سالسا
· ماست پرچرب (سنتی) همراه با پودر کاکائو و کرهی بادام زمینی
· خامه و توت فرنگی
· میزان کمی از غذای باقی مانده از وعده ی قبلی
منبع: healthyrecipe.ir
در طول ارتودنسی چه هزینه هایی از شما گرفته می شود؟
>>> تاریخ انشتار پست :1401/5/23
هزینههای انجام ارتودنسی روی دندانها، تنها محدود به قرارگیری بریسها بر دندانها نیست. هزینههای لازم برای انجام این کار، طیف گسترده از هزینههای مربوط به جلسه مشاورهای دندانپزشک تا هزینه قرارگیری رتینرها یا نگهدارندهها روی دندانهای بیمار، پس از انجام ارتودنسی، را شامل میشود. جزئیات هزینه ارتودنسی، شامل موارد زیر است:
· در ابتدا لازم است شما هزینهای را بهعنوان حق ویزیت و مشاوره دندانپزشک متخصص ارتودنسی برای بررسی وضعیت دندانهای خود، بپردازید.
· دندانپزشک ممکن است از شما بخواهد که از دندانها و فکهای خود، عکسهای رادیولوژی تهیه کنید. انجام اینکار، نیازمند صرف هزینه است.
· برای انجام ارتودنسی، هزینههایی برای ساخت بریسهای ارتودنسی از شما گرفته میشود.
· هزینههای مربوط به قالب گیری از دندانها درصورت لزوم
· هزینه دستمزد دندانپزشک برای انجام ارتودنسی دندانها
· هزینه مربوط به جلسات معاینه دندانپزشک و سفت شدن بریسهای ارتودنسی توسط او
· هزینه لازم برای ساخت رتینر یا نگهداره در لابراتوار، پس از اتمام دوره قرارگیری بریسهای ارتودنسی روی دندانها
· هزینه لازم برای کشیدن دندانها در صورت لزوم
· هزینه ترمیم و پر کردن دندانهای آسیب دیده یا پوسیده، پیش از انجام ارتودنسی روی دندانها در صورت لزوم
· هزینه لازم برای انجام جراحی فک در صورت لزوم
· هزینه لازم برای ابزار جابهجایی فکها از طریق ارتودنسی درصورت لزوم
· هزینه لازم برای تعویض یا ترمیم بریسهای شکسته یا آسیب دیده درصورت لزوم
ارتودنسی قسطیهزینه انجام ارتودنسی نسبتا زیاد است و همه بیماران نمیتوانند این هزینه را یکجا پرداخت کنند. در صورتیکه با دندانپزشک خود صحبت کنید، ممکن است قبول کند که هزینههای ارتودنسی خود را به صورت قسطی پرداخت کنید. برای پرداخت هزینههای ارتودنسی قسطی، دندانپزشک ابتدا یک پیش پرداخت از شما میگیرد” سپس هزینه باقیمانده را تقسیم میکند و شما هرماه موظف به پرداخت مبلغی از آن خواهید بود.
Copyright © 2017 -تمامی حقوق وبلاک محفوظ میباشد